FR | NL |


Diensten

Bedrijfscan

Coaching

Projectbeheer

Interim management

Opleidingen


Contact

KAMMCO sprl
info@kammco.be
0473/910 538 (Karin Maquet)
0495/589 894 (Stéphane Dewigne)

Facebook LinkedIn Twitter

Coaching

OplossingHebt u een ondernemingsgeest ?Heeft u een project in gedachten maar weet niet precies waar te beginnen om het in de praktijk om te zetten ?

Heeft u reeds enkele jaren geleden uw KMO gestart ?
Bent u keihard bezig zonder tijd te vinden om even afstand te nemen en na te denken over de verdere ontwikkeling van uw bedrijf ?

U staat aan het hoofd van een managementgroep, met soms het gevoel helemaal alleen aan het roer te staan ?
De firma moet naar een hoger niveau van professionalisme gebracht worden, maar u kan hulp gebruiken om de rest van het managementteam en de medewerkers mee in beweging te krijgen ?

KAMMCO’s coaching is een oplossing voor u !

Tijdens een eerste ontmoeting stellen we samen de doelstellingen die u wil bereiken op, én een eerste plan van aanpak. Om de twee weken werken we gedurende ongeveer 2 uur samen om de situatie te evalueren, te overlopen wat wel (of niet) werkt, wat er verbeterd moet worden, en welke de komende acties zijn die ondernomen moeten worden.

Tussen de coachingsessies werkt u aan de uitvoering van de afgesproken initiatieven. Wij blijven permanent ter beschikking om u professionele ondersteuning te geven – constructieve challenges, (her)focussen, prioriteiten vastleggen en vooral een positief en actief luisterend oor te bieden voor uw vragen en bemerkingen.

"KAMMCO brengt mij op een concrete en pragmatische manier aan hoe om te gaan met mijn ontwikkelingsstrategie, eerder dan me te doen wegzinken in een formalistische aanpak van mijn dagelijks beheer. Ik neem nu meer doordachte & minder impulsieve risico’s !", Isabelle G.

"De zeer professionele, zeer ‘business’ ondersteuning van Karin Maquet die toch in de allereerste plaats heel menselijk blijft heeft me toegelaten om mijn aanpak te herzien, mijn commerciële initiatieven beter te ordenen ... en vooral mijn vertrouwen in mijn project te vergroten. Voor mij zijn de sessies verhelderend, en telkens weer een boost.", Danièle H