FR | NL |Contact

KAMMCO sprl
info@kammco.be
0473/910 538 (Karin Maquet)
0495/589 894 (Stéphane Dewigne)

Facebook LinkedIn Twitter

Zij vertrouwen op ons

Enkele van KAMMCO’s klanten : Be Your Guest, Inoubliable, Féminin PME, Sarah Santin sprl, Terremère, Saphonyx, Petercam, Bellerose, McKinsey&Company, ING Private Banking, BNP Paris IPBeYourGuest

BeYourGuest

Isabelle Ghosez, de oprichtster van BeYourGuest (actief in wedding planning en event-organisatie), wordt begeleid door Karin Maquet. Samen maakten ze een volledige bedrijfsscan voor haar financiële-, marketing- en organisatorische aanpak, en ontwikkelen ze nu een commerciële lange-termijn strategie voor haar activiteiten in België en Frankrijk.

Bellerose

Bellerose

Bellerose, al meer dan 20 jaar actief in design en productie van kleding, koos voor Stéphane Dewigne, KAMMCO, om de functie van administratief en financieel directeur waar te nemen op full-time basis (interim management).

Petercam

Petercam

Het Directiecomité van Petercam vertrouwde de co-ordinatie van haar strategische review toe aan KAMMCO. De doorlichting omvatte heel Petercam – alle activiteitsdomeinen, filialen en ondersteunende diensten – en hield ook de oprichting van een nieuw ‘Organisatie’ departement in, waar KAMMCO op interim management basis de leiding nam. Daarnaast verzorgde KAMMCO verschillende opleidingen en projectmanagement voor de teams die verantwoordelijk waren voor de invoering van Petercam’s strategisch plan.

Sarah Santin

Sarah Santin

Sarah Santin, oprichtster van Sarah Santin sprl, heeft gekozen voor KAMMCO om haar te begeleiden in een financiële en organisatorische doorlichting van haar KMO. Daarboven staat KAMMCO haar bij in de oprichting van een ondersteunende administratieve functie, en met de ontwikkeling van een internationale commerciële aanpak